Donnerstag, September 19, 2024

Top 5 This Week

Related Posts

Alfred García se presenta en el Festival Day & Shopping Night de Mataró Parc


El Festival Day & Shopping Night de Mataró Parc está a punt de celebrar una nova edició el proper dissabte 6 de juliol, des de les 9.30h fins a la 1 de la matinada. Aquest esdeveniment promet ser un dia ple d’activitats emocionants i oportunitats de compres úniques per a tota la família.

Durant tot el dia, les botigues del centre comercial estaran obertes fins a les 23h, oferint ofertes, promocions i regals per a tots els clients. A més a més, hi haurà una gran varietat d’activitats per a tots els gustos i edats. Els més petits podran gaudir de tallers, animacions, pintacares, un skate parc infantil i una activitat de matemàtiques. També hi haurà un 2 x 2 Campionat de Bàsquet per als amants de l’esport.

La música en directe serà una part important de l’esdeveniment, amb les actuacions d’artistes com Elo, Miquel Moya i Júlia Aubà. A més a més, els assistents tindran l’oportunitat d’apreciar la música del DJ de Los 40 i gaudir d’un concert acústic de l’artista especial convidat, Alfred García, exconcursant d’Operación Triunfo. El concert d’Alfred García està programat per a les 23.30h, després de la sessió del DJ de Los 40 a les 22.30h.

A més a més de les activitats i actuacions, moltes botigues del Mataró Parc participaran en l’esdeveniment amb promocions, regals i ofertes especials. També es sortejaran targetes regal amb valor de 50 i 100 euros, oferint als clients l’oportunitat de guanyar premis increïbles mentre gaudeixen de tot el que el Festival Day & Shopping Night té per oferir.

Per als amants dels cotxes esportius, el diumenge 7 de juliol de 10 del matí a les 6 de la tarda, el centre comercial acollirà la Route League Summer Cars & Bikes. Aquesta exposició de cotxes esportius promet ser un esdeveniment emocionant, amb una àmplia varietat de vehicles de totes les marques del mercat. Hi haurà una zona d’exhibició amb blocs de formigó per a espectacles emocionants i una àmplia exposició de productes dels espònsors en els estands.

En resum, el Festival Day & Shopping Night de Mataró Parc és una oportunitat única per a tota la família de gaudir d’un dia ple d’activitats, música en directe, promocions de compres i entreteniment. No et perdis aquest esdeveniment emocionant i marca la teva agenda per al dissabte 6 de juliol.

Popular Articles